fbpx

Best Deal Costa Rica Nevelwouden en Vulkanen

Gelegen tussen de Pacific en de Caribische kust ligt het natuurparadijs Costa Rica. Tijdens je reis kom je langs vulkanen, nevelwouden, jungle en witte palmstranden. Ontdek o.a. Arenal, Monteverde, Ri…

va. 2.087,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Gelegen tussen de Pacific en de Caribische zee ligt het natuurparadijs Costa Rica. Tijdens je rondreis  Costa Rica kom je langs vulkanen, nevelwouden, hooggebergte, smaragdgroene jungle en witte palmstranden met koraalriffen. Daar de natuur nog grotendeels onaangetast is leven er bijzondere exotische vogels, luiaards, tapirs, doodshoofdaapjes en jaguars.  Maar het is ook de natuurlijke habitat voor reusachtige zeeschildpadden, walvissen en dolfijnen. De inwoners van Costa Rica zijn bijzonder vriendelijk en je komt overal het levensmotto Pura Vida tegen. Letterlijk vertaald “het Pure Leven”, maar wordt meer bedoeld als het intens genieten van het moment! Dat ga je zeker zo ervaren tijdens je reis door dit unieke land in Midden-Amerika.
Regenwouden en heetwaterbronnen tijdens je rondreis Costa Rica
De reis begint in de hoofdstad San Jose, om vanuit hier koers te zetten naar de iconische vulkaan Arenal. De natuur is uniek en heel divers. Je vindt hier regenwouden, oude lavastromen en vulkanische heetwaterbronnen.
Maak een wandeling over de hangbruggen door de nevelwouden van Monteverde
De volgende stop is Monteverde. Deze regio omvat het grootste nevelwoud in Midden-Amerika. De feeërieke sfeer van het woud en het grote contrast in natuur met de rest van het land, zorgen ervoor dat jaarlijks vele natuurliefhebbers het reservaat bezoeken. Dan zet je koers naar Rincon de la Vieja. De vulkaan heeft twee toppen en telt negen kraters. Je kunt spectaculaire wandelingen maken door het bergwoud van het  nationale park. Door de vulkanische activiteit wandel je langs modderpoelen, zwavelhoudende lagunes, stomende geisers, borrelende warmwaterbronnen en watervallen.
Stranddagen bij Playa Samara aan de Pacific
Dan is het tijd om te genieten van de relaxte sferen  van de Pacific kust. Playa Samara is één van de mooiste stranden aan deze kust. Het strand is ruim drie kilometer lang en omdat het in een baai ligt met een rif, is de zee er veilig om te zwemmen.  Je kunt hier ook goed surfen, kajakken en suppen. Vervolgens laat je de Pacific achter je om landinwaarts te rijden naar Carara,  de ´Paseo de las Lapas´.  In dit gebied komt de roodvleugel ara veel voor, doordat er veel amandelbomen in de omgeving staan. Vanuit hier reis je door naar San Jose, waar je rondreis eindigt.
Tijdens de reis is de autohuur, inclusief wifi inbegrepen en verblijf je in in authentieke en kleinschalige accommodatie, die de sfeer van Costa Rica benadrukt.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Juan Santamaría International.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.