fbpx

Best Deal China Bamboe en Keizerlijk Verleden

Een reis door China met onvergetelijke hoogtepunten, zoals de Chinese Muur in Beijing, het Terracotta leger in Xian, de 10.000 Boeddha beelden bij de Longmen caves in Luoyang en Shanghai. Deze reis he…

va. 2.164,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Deze individuele rondreis begint in Beijing waar je kennis maakt met het keizerlijk verleden en de beroemde Chinese Muur. Maar Beijing is ook ideaal om de traditionele Chinese keuken te ontdekken en levendige markten te bezoeken of per riksja de oude hutong wijken te bezoeken. Vanuit Beijing reis je naar Xian, om vervolgens oog in oog te staan met het indrukwekkende terracotta leger in Xian, van Keizer Qin. Xian is ook beroemd om de heerlijke dumplings. Per exprestrein reis je verder naar het eeuwenoude plaatsje Luoyang aan de Gele Rivier. Laat je imponeren door de indrukwekkende boeddhistische grotkunst van de Longmen grotten, met meer dan 10.000 Boeddhabeelden. De Longmen grotten staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO.
Rondreis China inclusief Chinese Muur en Shanghai
Per comfortabele hogesnelheidstrein reis je naar het hippe Shanghai. Hier kun je eindeloos wandelen in de verschillende interessante wijken met indrukwekkende moderne gebouwen, huizen met binnen hofjes en oude tempels. Flaneren op de boulevard The Bund is een must in Shanghai. Deze schitterende reis door China laat je het beste van China zien voor een scherpe prijs!


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Emirates van Amsterdam naar Beijing.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.