fbpx

Ballonvaart over Sossusvlei

Excursie Namibië? Wil je een unieke ervaring, die je nooit meer gaat vergeten? Maak dan een ballonvaart over het spectaculairste landschap van Namibië: de Sossusvlei. Bekijk deze tour

va. 561,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Wil je een unieke ervaring, die je nooit meer gaat vergeten? Maak dan een ballonvaart over het spectaculairste landschap van Namibië: de Sossusvlei. De rode zandduinen worden steeds roder en de lucht veranderd in een palet van kleuren, terwijl de zon op komt en je over het landschap zweeft. Ronduit magisch!  
De dag begint vroeg als je wordt opgehaald bij je lodge, rond 06.00. De crew die je tijdens de vaart begeleidt, is al druk in de weer om de luchtballon in gereedheid te brengen. Bij het vertrek stijgt de ballon langzaam. Terwijl de zon boven de hoogste zandduinen ter wereld oprijst heb je het mooiste uitzicht om van dit natuurspektakel te genieten. Het uitzicht vanuit de lucht is onvergetelijk.
Na 45 minuten wordt de daling ingezet en bij landing staat er letterlijk in de “middle of nowhere” een champagne ontbijt voor je klaar. Een perfect “Out Of Africa” ervaring! Voor je retour naar de lodge ontvang je een certificaat als herinnering aan de ballonvaart boven het immense woestijnlandschap van Sossusvlei.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.