fbpx

Alexandra

8

5-daagse Verre reizen naar Hong Kong bij Alexandra

va. 1.082,00

Meer informatie

Beschrijving

Alexandra

Heerlijk 4-sterren hotel, Uitzicht op de haven, Comfortabele bedden, Metro om de hoek, Uitgebreid ontbijt, Winkelen in Hysan Place & inclusief transfers.

Hotel Alexandra ligt aan de haven in North Point met de metro om de hoek. Na een uitgebreid ontbijt stap je in de metro die je in no time naar het centrum en de winkels brengt. Bezoek het beroemde winkelcentrum Hysan Place en je kijkt je ogen uit hoeveel winkels hier zitten. Of ga je toch voor cultureel? Hong Kong bezit een aantal indrukwekkende musea, waaronder het Hong Kong Museum of History en het Hong Kong Science Museum. Wil je een adembenemend uitzicht over de stad, ga dan naar The Peak op 552 meter hoogte. Kies je voor een hapje in het centrum of schuif je aan in het restaurant van hotel Alexandra voor een heerlijk diner? Terug op je kamer geniet je nog even van het mooie uitzicht over de haven.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.