fbpx

Access Resort and Villas

9-daagse Verre reizen naar Phuket bij Access Resort and Villas

va. 1.332,00

Meer informatie

Beschrijving

Access Resort and Villas

Omgeven door natuurschoon, Lopend naar Karon Beach, Genieten aan de bar in het zwembad, Roomservice per boot, Kamer uit, zwembad in, Ontspannen tijdens een massage & inclusief transfers.

Welkom bij dit sprookjesachtige hotel! Wakker worden na een frisse duik in je swim up zwembad en daarna wachten op je bestelde roomservice die pet boot wordt gebracht. Wauw, wat een luxe! Klaar om de omgeving te ontdekken? Binnen 10 minuten sta je op het strand en kijk je uit over het kristalheldere water. Terug in het hotel geniet je nog van een lekker drankje bij de bar in het zwembad. Wat een heerlijke vakantie is dit.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.