fbpx

8 dg cruise naar de Bahama's en Mexico

8-daagse Verre reizen naar Florida bij 8 dg cruise naar de Bahama's en Mexico

va. 955,00

Meer informatie

Beschrijving

8 dg cruise naar de Bahama's en Mexico

Cruise per Norwegian Epic, Vertrek vanuit Port Canaveral, Boek het Free at Sea pakket bij, Alles kan op Great Stirrup Cay, Dansen in de Bliss Ultra Lounge, Even helemaal niets op Cozumel

Helderblauw water, zandstranden witter dan wit en overal wuivende palmbomen. Welkom in de Caribbean aan boord van de Norwegian Epic! Eerste stop het privé eiland Great Stirrup Cay in de Bahama's. Geniet hier volop van de zee en ontdek de indrukwekkende onderwaterwereld, ga kajakken of huur een sup board. Aan boord fris je je op in je hut en geniet je even van het uitzicht. Vervolgens bestel je een heerlijke Martini in de Shakers Martini Bar. Als je Martini op is, ga je naar Taste waar een heerlijk diner op je staat te wachten. Door naar de volgende bestemmingen, de Kaaimaneilanden en het populaire Mexico. Geniet hier van zon, zee en strand of boek een excursie naar bijvoorbeeld de indrukwekkende ruïnes in Tulum. Afhankelijk van de vertrekdatum bezoek je daarnaast één van de volgende plaatsen op Jamaica, het land van de rum Ocho Rios, Falmouth of Montego Bay. Terug aan boord sta je met een dikke jas aan te genieten van een drankje in de Skyy Vodka Ice Bar. Wat een bizarre ervaring.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.