fbpx

23-daagse rondreis Bewonder Vietnam & Cambodja

23-daagse rondreis Bewonder Vietnam & Cambodja

va. 2.971,00

Meer informatie

Beschrijving

23-daagse rondreis Bewonder Vietnam & Cambodja

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Slapen op een boot in Halong Bay, Bewonder de prachtige tempels, Cultuur, natuur en geschiedenis gemixt, Bezoek de indrukwekkende Killing Fields & inclusief transfers.

Ga mee op een unieke rondreis door twee landen die voorheen onderdeel waren van de Franse kolonie Indochina. Tijdens deze fascinerende reis word je ondergedompeld in de turbulente geschiedenis van deze regio, terwijl je geniet van bezoeken aan koloniale steden, het betoverende Halong Bay, de wereldberoemde tempels van Angkor en de indrukwekkende killing fields. We nemen je mee van noord naar zuid door een prachtig landschap van eindeloze rijstvelden, groene hooglanden en de bedrijvige Mekongdelta. Tijdens ontspannen fietstochten en boottochten kun je genieten van al het moois dat deze reis te bieden heeft. Een reis om nooit te vergeten.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.