fbpx

22 daagse fly drive Big Apple to the Great West

22-daagse Verre reizen naar Arizona bij 22 daagse fly drive Big Apple to the Great West

va. 4.484,00

Meer informatie

Beschrijving

22 daagse fly drive Big Apple to the Great West

Huurauto en overnachtingen, Combineer Oost- en West-Amerika, Ontdek the Big Apple & Boston, Natuurpracht in West-Amerika, Los Angeles & San Francisco, Rij over de Pacific Coast Highway & inclusief transfers.

Best of both sides zo kun deze 22 daagse fly drive het best te omschrijven. Je reis begint in de Big Apple, de stad die nooit slaapt! Bezoek het bruisend Time Square en Ellis Island met het vrijheidsbeeld. Bewonder de natuurschoon van cape Cod en volg de historische voetsporen van de freedom trail in Boston. Na New York reis je verder naar Los Angeles, vanaf hier gaat je roadtrip verder door the Great West in. Waag een gokje in Las vegas, je voelt je een echte filmster in Los Angeles. Geniet van de indrukwekkende Grand Canyon en stapt in de voetsporen van de eekhoorns in Yosemite (alvast oefenen jo sim me tie). Je gaat het allemaal meemaken!

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.