fbpx

21-daagse rondreis Geisha's en de Rijzende Zon

21-daagse rondreis Geisha's en de Rijzende Zon

va. 5.001,00

Meer informatie

Beschrijving

21-daagse rondreis Geisha's en de Rijzende Zon

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Rechtstreekse vluchten met KLM, Inclusief kosten bagagevervoer, Inclusief transfers met eigen bus, O.a. Tokyo, Kyoto en Nagasaki & inclusief transfers.

Laat je verleiden door het Land van de rijzende zon! In een decor van tempels, heilige eilanden en de goddelijke vulkaan Fuji reis je per flitstrein en bus van de ene wereldstad naar de andere. In de schaduw van torenhoge wolkenkrabbers glitteren de neonreclames en gaan bontgekleurde Harajuku meisjes op weg naar een trendy boetiek. Een groot contrast met de eeuwenoude gebruiken die in de dorpjes nog het leven van alledag bepalen en waar gelovigen kaarsjes branden in de tempels. Tijdens deze rondreis laat Japan langzaam zijn sluier van oude tradities en legendes van geisha’s en keizers voor je vallen.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.