fbpx

20-daagse rondreis Avontuur in Panama & Costa Rica

20-daagse rondreis Avontuur in Panama & Costa Rica

va. 2.601,00

Meer informatie

Beschrijving

20-daagse rondreis Avontuur in Panama & Costa Rica

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Twee unieke avontuurlijke landen, Genieten op Bocas del Toro, Adembenemend Tortuguero, Ontmoet de Émbera indianenstam & inclusief transfers.

Ga mee op ontdekking in het diverse Panama en het groene Costa Rica. Van de levendige metropool Panama City, de enige stad in Centraal Amerika met een échte skyline, naar de authentieke Emberá indianenstam. Panama biedt de perfecte mix tussen nieuw en oud. Ontspan aan het strand van de archipel Bocas del Toro en aan de voet van de Arenalvulkaan in de thermale hotsprings. Je vaart door de rivieren van het unieke natuurgebied Tortuguero en brengen je naar de groene alpenweide van Monteverde. Je zal vanzelf gaan begrijpen wat Costa Ricanen bedoelen als ze ‘Pura Vida’ zeggen.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.