fbpx

20 daagse fly drive Grand Tour Peru

20-daagse Verre reizen naar Arequipa bij 20 daagse fly drive Grand Tour Peru

va. 3.932,00

Meer informatie

Beschrijving

20 daagse fly drive Grand Tour Peru

Privéchauffeur en overnachtingen, Veel vrijheid tijdens de reis, Incl. rondleiding Machu Picchu, Overnachting bij lokale familie, Ontdek de mystieke Nasca lijnen, Amazone verlenging mogelijk & inclusief transfers.

Ontdek jij Peru op een avontuurlijke manier? Het land van de Inca’s en kleurrijke koloniale steden. Een unieke bestemming van regenwouden tot hoogvlaktes en eeuwenoude opgravingen. Breng een bezoek aan de Ballestas eilanden, ook wel de Galapagos van Peru genoemd. Terwijl je kennis maakt met de indianenstammen hoor je de immense condors al boven de Cañon del Colca kloof zweven. Je vaart over het hoogste geleden meer ter wereld en ontdekt de eeuwenoude overblijfselen van talloze culturen. Verken de ruïnes van de Inca’s rondom Cusco en als absoluut hoogtepunt, ‘de verloren stad’, Machu Picchu.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.