fbpx

17-daagse rondreis Rajasthan en Varanasi

17-daagse rondreis Rajasthan en Varanasi

va. 1.651,00

Meer informatie

Beschrijving

17-daagse rondreis Rajasthan en Varanasi

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Boottocht over de Ganges & Yamuna, Deelnemen aan mooie ceremonies, Bewonder de Taj Mahal in Agra, Bezoek aan Jaipur & inclusief transfers.

Namasté. Deze reis langs de mooiste tempels en bezienswaardigheden prikkelt al je zintuigen. Beleef de rituele van de sikhs en proef de Indiase keuken. India is versiert door de mooiste kleuren en elke dag zal je opnieuw verrast worden door de enorme historie. Alles komt voorbij, de overgang van de Ganges en Yamuna. En een bezoek aan de in marmer geklede Taj Mahal. Het symbool van India.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.