fbpx

16 dg cruise Van Rotterdam naar Fort Lauderdale

16-daagse Verre reizen naar Bretagne bij 16 dg cruise Van Rotterdam naar Fort Lauderdale

va. 3.394,00

Meer informatie

Beschrijving

16 dg cruise Van Rotterdam naar Fort Lauderdale

Cruise per Rotterdam, Vertrek vanuit Rotterdam, Inclusief Have It All pakket, Alles kan op Half Moon Cay, Borrelen in Grand Dutch Café, Struin door Le Havre

Daar lig je dan, te zonnen op een ligbed op Half Moon Cay. Wat is het hier prachtig zeg. Je waant je echt in het paradijs. Je pakt je telefoon erbij en scrollt door je foto's. Wat lijkt het een tijd geleden dat je uit Rotterdam bent vertrokken. In Le Havre liep je over de Place de l’Hotel de Ville en zag je de Cathédrale Notre Dame. Bij Portland genoot je van de mooie natuur en vogels. Op Bermuda heb je je verdiept in het verleden. Vanavond is dan al weer de laatste avond aan boord van de Rotterdam. Wat is het eten in Canaletto en Nami Sushi lekker. Maar als je zo terug denkt heb je overal heerlijk gegeten! Vanavond ga je ook voor de laatste keer naar de B.B. King Blues Club elke avond was je daar wel te vinden. Ja dit is een geslaagde vakantie. Je weet het zeker, volgende keer wordt het weer cruisen voor jou.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.