fbpx

16 daagse safari Best of Kenya

16-daagse Verre reizen naar Centraal bij 16 daagse safari Best of Kenya

va. 3.420,00

Meer informatie

Beschrijving

16 daagse safari Best of Kenya

Dé Afrikaanse beleving, Nagenieten aan het strand, Kuddes olifanten in Amboseli, Tip! ballonvaart in Masai Mara, Op zoek naar de Big 5!, Masai Mara met open vlaktes & inclusief transfers.

Deze safari is een absolute bestseller en geschikt voor mensen die voor de eerste keer kennismaken met Kenia en al haar schoonheid. Geniet van de diversiteit aan natuur en wilde dieren. Laat je verrassen door hoogtepunten als het uitzicht op de berg Kilimanjaro en het prachtige nationale park van de Masai Mara. Na deze unieke ervaring heb je tijd om na te genieten van de vele impressies die je hebt opgedaan aan de mooie stranden van Bamburi Beach en Diani Beach.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.