fbpx

15 dg Transatlantische cruise via Sao Miguel

15-daagse Verre reizen naar Bretagne bij 15 dg Transatlantische cruise via Sao Miguel

va. 1.804,00

Meer informatie

Beschrijving

15 dg Transatlantische cruise via Sao Miguel

Cruise per Rotterdam, Cruise vanuit Fort Lauderdale, Boek het Have it All pakket bij, Walvissen spotten op Sao Miguel, Ultiem genieten in Pinnacle Grill, Shoppen in Parijs

Een Trans Atlantische cruise met de Rotterdam vanuit Fort Lauderdale naar Rotterdam is een unieke kans om de majestueuze schoonheid van de Atlantische Oceaan te ervaren terwijl je comfortabel geniet van de luxe van het schip. Met het uitgebreide aanbod van faciliteiten aan boord geniet je elke dag van heerlijke restaurants, spa behandelingen en entertainment in wereldklasse. Steek de oceaan over en begin aaneen prachtige reis naar Europa. Na enkele dagen op zee kom je aan op het eiland Sao Miguel, een van de negen eilanden van de Azoren. Hier kun je genieten van de adembenemende schoonheid van het eiland, zoals de vulkanische meren, weelderige bossen en indrukwekkende kliffen die uitkijken over de oceaan. Na het bezoek aan Sao Miguel vaar je door naar Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Boek nu deze onvergetelijke ervaring!

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.