fbpx

15 dg cruise van Fort Lauderdale naar IJmuiden

15-daagse Verre reizen naar Cork bij 15 dg cruise van Fort Lauderdale naar IJmuiden

va. 2.374,00

Meer informatie

Beschrijving

15 dg cruise van Fort Lauderdale naar IJmuiden

Cruise per Zuiderdam, Vertrek vanuit Fort Lauderdale, Duik in het verleden van Bermuda, Boek het Have it All pakket bij, Zie de St. Anne's Church in Cork, Heerlijke steak in Pinnacle Grill

Voor velen een droom maar voor jou werkelijkheid een cruise over de de Atlantische Oceaan. Je ligt met een e reader bij het zwembad te genieten van de zon. Zometeen maar eens lunchen bij de Lido Market. Dat wordt waarschijnlijk meer dan 1 keer lopen, want het eten is zo lekker. Gisteren was je nog op Bermuda, naast de mooie stranden heb je daar ook Royal Naval Dockyard bezocht. Nu vaart de Zuiderdam de komende dagen op zee, maar met een bezoek aan de Greenhouse Spa, zwembad, casino en het theater vliegt de tijd voorbij. Voor je het weet kom je aan in Cork met haar prachtige natuur en kastelen en kerken. Gelukkig heb je daarna nog een paar dagen om te genieten op de Zuiderdam voordat je uitstapt in IJmuiden.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.