fbpx

14-daagse rondreis Avontuurlijk Suriname

14-daagse rondreis Avontuurlijk Suriname

va. 2.101,00

Meer informatie

Beschrijving

14-daagse rondreis Avontuurlijk Suriname

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Live like local in Jaw Jaw, Bezoek aan Plantage Peperpot, Ontmoet inheemse stammen, Kleine groepen – max. 14 personen & inclusief transfers.

Stap in de schoenen van onze dappere voorouders en volg hun sporen in het groene en avontuurlijke Suriname. Maak kennis met de gastvrije bevolking, proef de sfeer van de plantages en ervaar de overweldigende schoonheid van het Amazone regenwoud. Aan Nederlandse invloeden ontkom je niet in Suriname. Onze koloniale voorouders stichtten er honderden plantages die het beeld van het Commewijnedistrict bepaalden. Hier op de historische plantages, maak je de leukste praatjes. In het Nederlands natuurlijk. Maar tijdens deze reis ontmoet je ook inheemse stammen en slaap je zelfs 3 nachten in een Marron dorp tussen de bevolking. Back to basic maar een onvergetelijke ervaring! Het zijn de enorme contrasten die deze reis zo boeiend maken.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.