fbpx

14 daagse fly drive beleef Suriname

14-daagse Verre reizen naar Commewijne bij 14 daagse fly drive beleef Suriname

va. 2.366,00

Meer informatie

Beschrijving

14 daagse fly drive beleef Suriname

Transfers en overnachtingen, Fietsen naar Plantage Peperpot, Bigi Pan: verblijf in unieke lodge op het water, Anaula: ervaar de Surinaamse jungle, Varen, fietsen en wandelen: beleef natuur en cultuur, Verlenging in TIME TO SMILE Peperpot mogelijk & inclusief transfers.

Suriname, een kleurrijke en tropische bestemming in Zuid Amerika. Door de woelige geschiedenis kent Suriname een unieke mix van verschillende culturen. Van de levendige hoofdstad Paramaribo tot de adembenemende natuur in het binnenland. Suriname is een land dat de harten van haar bezoekers steelt en garant staat voor oneindige belevenissen. Er is geen betere manier om een land intenser te beleven dan op de fiets. Deze reis biedt verschillende mogelijkheden om de omgeving per fiets te ontdekken. Je toert zelfs relaxed van Paramaribo naar Plantage Peperpot. Per boot verken je vogelparadijs Bigi Pan en vaar je diep het Amazone woud in voor een onvergetelijk verblijf op het eiland Anaula. Deze rondreis laat je Suriname optimaal beleven!

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.