fbpx

13-daagse rondreis Splendors of the West

13-daagse rondreis Splendors of the West

va. 2.785,00

Meer informatie

Beschrijving

13-daagse rondreis Splendors of the West

Internationaal reisgezelschap, Ontdek natuurwonder Grand Canyon, Entertainmenthoofdstad Las Vegas, Iconische Westerse landschappen, Palm Springs en San Francisco, Watervallen van Yosemite NP & inclusief transfers.

Verken het adembenemende Westen van Amerika in 13 onvergetelijke dagen! Van de glitter en glamour van Las Vegas tot de majestueuze Grand Canyon, betoverend Yosemite National Park en het geliefde San Francisco. Geniet van vrije dagen in Las Vegas en San Francisco om de iconische bezienswaardigheden te ontdekken. Bewonder de kleurrijke rotsformaties van Sedona en ervaar de woeste schoonheid van Death Valley. Je keert terug vol prachtige herinneringen aan deze onvergetelijke reis door het Amerikaanse Westen.

Extra informatie

Land

Regio

stars

Plaats je ervaringen met TUI

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie TUI? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze TUI. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze TUI reviews en ervaringen pagina over TUI, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met TUI dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.