fbpx

Verborgen Plekjes van Sri Lanka

Inclusief vluchten. Je reist naar het onbekendere noorden en oosten van Sri Lanka, waar traditie en natuur nog overduidelijk zijn oorspronkelijke karakter toont. Je komt o.a. in Kalpitiya, Wilpattu NP…

va. 2.954,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Ontdek de beeldschone natuur, mooie wildparken, goed bewaarde historie, heerlijke temperatuur en de prachtige stranden van Sri Lanka. Je reist naar het onbekendere noorden en oosten van Sri Lanka, waar traditie en natuur nog overduidelijk zijn oorspronkelijke karakter toont. Tijdens deze individuele rondreis door Sri Lanka zul je zien dat het eiland niet voor niets de parel van de Indische Oceaan wordt genoemd.
De verborgen plekjes van Sri Lanka
Bij aankomst in Colombo kun je eerst een dag bijkomen in Negombo. Een vissersplaats aan het strand. Vervolgens ga je naar de dolfijnkust bij Kalpitiya. Hier maak je grote kans om grote aantallen dolfijnen te zien vlak voor de kust.
Pet boot vaar je daarna de lagune over waar je avontuur begint in het Wilpattu National Park. Het grootste én het oudste nationale Park in Sri Lanka. Het is nog zeer ongerept en niet bekend bij het grotere publiek. Hier maak je een game drive op zoek naar luipaarden, lipberen en olifanten. Je overnacht in een safari tent en dineert onder een sterrenhemel.
Per trein naar Jaffna
Per fiets ontdek je de eeuwenoude koningsstad Anuradhapura. Je reist per trein naar Jaffna, de hoofdstad van de Tamils. Jarenlang is Jaffna onbereikbaar geweest daar de stad het bolwerk was van de beruchte Tamil Tijgers. Inmiddels is Jaffna weer goed te bereiken, al zul je nog weinig andere toeristen tegen komen, wat dit gebied alleen maar interessanter maakt.
De reis brengt je verder naar de oostkust. De stranden zijn hier schitterend en tussen juni en september kun je hier prachtig duiken en walvissen spotten. Ervaar ook de traditionele Sri Lankaanse keuken tijdens de leuke excursie Fish & Cook in Batticaloa. Via de jungle van Ella keer je terug naar de westkust. Een unieke reis waarbij je de niet gebaande paden van Sri Lanka beleeft. Tijdens deze prachtige individuele rondreis heb je een Engelssprekende chauffeur en verblijf je in uitstekende hotels.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Emirates van Amsterdam naar Colombo.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.