fbpx

Verborgen plekjes van Lombok

Ontdek het nog onbekende Lombok met haar prachtige natuur, uitgestrekte stranden en verlaten bounty eilandjes met een weergaloze onderwaterwereld en spierwit strand.

va. 2.191,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Mooie individuele rondreis die het onbekendere buureiland van Bali, het prachtige Lombok verkent.
Senggigi Beach en uitgestrekte natuur
Deze rondreis door Indonesië start ontspannen in het rustige kustplaatsje Senggigi. Het knusse hotel ligt direct aan een mooi strand, zodat je eerst even kunt bijkomen van de vlucht. 
Vanuit Senggigi trek je de uitgestrekte natuur van Noord-Lombok in. Je verblijft aan de voet van Mount Rinjani en zult tijdens een wandeling de prachtige omgeving vol slaperige dorpjes, watervallen en groene jungle verkennen. En natuurlijk geniet je over van het uitzicht op de Rinjani vulkaan.
Geheime Gili’s
Het woord Gili betekent letterlijk klein eilandje en er zijn er heel wat te vinden rondom Lombok. Langs de noordoostkust van het eiland liggen een paar pareltjes, die onbewoond zijn en daardoor werkelijk nog ongerept. Met een lokale boot verken je het mangrovegebied langs de kust en de weergaloze onderwaterwereld rondom deze kleine eilandjes. Een picknick lunch op één van de eilandjes maakt je dag compleet.
Uitgestrekte stranden van Zuid-Lombok
Het zuiden van Lombok herbergt de mooiste stranden van het eiland. Allereerst verblijf je in een sfeervol beach camp aan een uitgestrekte baai, vlakbij Lombok’s Pink Beach.
Daarna rij je door naar Kuta Mandalika, langs de zuidkust waar je in een sfeervol resort met uitgebreide faciliteiten kunt vertoeven. De stranden langs de zuidkust zijn lang en wit en hebben veelal rustig water. De baai van Selong Belanek is de ideale plaats voor de beginnende golfsurfer en het is er heel goed mogelijk om in een dag de basisprincipes van surfen te leren.
Paradijselijke eiland strandvakantie
Je laatste bestemming op Lombok is het tropische eilandje Gili Gede. De zuidelijke Gili’s zijn nog een stuk minder druk dan de aan de noordwestkust gelegen Gili’s, die toeristen ondertussen goed weten te vinden. Je waant je hier dus echt nog in het paradijs en geniet deze dagen van rust, parelwitte stranden, azuurblauwe zee en de heerlijke Indonesische keuken.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Garuda Indonesia van Amsterdam naar Lombok.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.