fbpx

Highlights Myanmar

Inclusief vluchten. Het nog onbekende Myanmar zal u een enorme diversiteit laten ervaren. Neem een kijkje in het koloniale verleden in Yangon en Mandalay en maak kennis met de oprechte vriendelijkheid…

Beschrijving

Informatie
Het nog onbekende Myanmar zal je een enorme diversiteit laten ervaren. Neem een kijkje in het koloniale verleden en maak kennis met de oprechte vriendelijkheid van de Birmezen. Ervaar zelf hoe het boeddhisme een diepgewortelde invloed in het dagelijks leven heeft, terwijl je langs de grootste en belangrijkste hoogtepunten van Myanmar reist.
Yangon, Bagan en Mandalay
De rondreis door Myanmar start in de voormalige hoofdstad Yangon. In deze vriendelijke stad kun je langs de rivier of door de groene parken wandelen om de koloniale sfeer te proeven. Absoluut hoogtepunt is de zonsondergang bij de beroemde gouden Shwedagon Pagode.
Reis verder naar het prachtige Bagan, waar de toppen van duizenden tempels boven de horizon uitsteken. Per elektrische scooter kun je uitgebreid op ontdekking gaan langs de vele stoepa’s en paleizen. De volgende bestemming is het levendige Mandalay, een stad die alleen al vanwege haar historie een bezoek meer dan waard is. In de omgeving liggen 2 oude steden van het Birmese rijk die je kunt bezoeken: Amarapura, thuis van het beroemde Maha Gandayon klooster en ’s werelds langste teakhouten brug en het oude Ava, waar je per paardenkoets op verkenning kunt.
Bergvolken en Inle Lake
Trek vervolgens de uitgestrekte bergen van Myanmar in en ontmoet de kleurrijke bergvolken en adembenemende natuur. In het bergdorpje Kalaw kun je een trekking door de omgeving maken, langs de vele slaperige bergdorpjes van o.a. de Palaung bevolking. In Pindaya ontmoet je de Pa O bevolking en bezoek je de grottempel waar duizenden boeddhabeelden te bewonderen zijn. Na alle inspanning is het tijd voor een heerlijke boottocht over het Inle Lake, waar je kennismaakt met de inheemse Inthar bevolking, die beroemd zijn vanwege hun eigenaardige manier van roeien.
Je eindigt de rondreis aan het rustieke Ngapali Beach. Hier kun je genieten van het langgerekte zandstrand en uitzicht over de Golf van Bengalen.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Etihad Airways van Amsterdam naar Yangon.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.