Spina Camping Village Italië, Ferrara

Autovakantie-Italië-Lido di Spina-Ferrara
Suncamp Spina Camping Village
8 16 10 Erg Goed
16 beoordelingen
Vanaf per accommodatie

Prijs nog onbekend!

Autovakantie Italië in Lido di Spina, Ferrara van Suncamp. Je verblijft in een vanaf €0.00. Prijs van deze autovakantie Italië is gebaseerd op aankomst op en op dagen.

Boek bij Suncamp

SKU: 7358fce74682
Categorie:
Tags: , , , ,

Omschrijving vakantie

Over deze autovakantie Italië, Ferrara van Suncamp?

  • Stad: Lido di Spina
  • Regio: Ferrara
  • Land: Italië
  • Type verblijf:
  • Naam verblijf: Spina Camping Village

Spina Camping Village biedt u o.a. de volgende faciliteiten of heeft de kenmerken:

De prijs van €0.00 is gebaseerd op het volgende:

  • Aankomstdatum:
  • Vakantieduur: dagen

Wat biedt Spina Camping Village in Italië, Ferrara nog meer?

Spina Camping Village is een vakantiedorp op een bijzondere plaats aan de Riviera Adriatica, de Italiaanse oostkust aan de Adriatische Zee. De camping beschikt dan ook over een privéstrand! Camping Spina ligt midden in een van de leukste en meest gevarieerde badplaatsen van Italië: Lido di Spina. U kampeert op camping Spina op een smalle landtong tussen de zee en de enorme binnenzee Valli di Comacchio. Ondanks alle luxe en comfortabele voorzieningen op en rond het kampeerterrein logeert u op camping Spina in perfecte harmonie met het natuurlandschap. Het Parco del Delta dat zich tientallen kilometers achter de zee uitstrekt is een van de mooiste reservaten van Europa, waar zeldzame vogelsoorten overwinteren, onder andere roze flamingo’s.
Aan deze camping in Italië zelf valt meteen op dat hier alles is gedaan om met veel aandacht en respect voor het milieu te bouwen. Camping Spina doet mee aan grote milieubeschermingsprojecten en heeft diverse keurmerken en kwaliteitslabels. Camping Spina is een prachtige plek voor natuurliefhebbers die van een actieve vakantie aan het strand houden vol ontspanning. Voor wie dat wil, zijn alle voorzieningen aanwezig op camping Spina: een mooi zwembad, een fitnessruimte, een welzijnsruimte, talloze sportvelden, beachvolleybal en een privé-strand. Heel bijzonder is ook het restaurant van camping Spina, met onder meer biologische en light producten en zelfs een welnessmenu!
In de omgeving van camping Spina: Ravenna met zijn basilieken en prachtige Byzantijnse mozaieken. Ferrara, monument van de Italiaanse renaissance. Faenza, bekend van het gelijknamige aardewerk en natuurlijk: Venetië met zijn unieke sfeer! Net ten noorden van camping Spina ligt het stadje Comacchio met zijn kanalen en de beroemde brug de Treponti. Tussen Ravenna en Cervia ligt het pretpark Mirabilandia, een van de grootste themaparken van Europa.
Sinds 2014 beschikt Spina Camping Village over een prachtig waterpark, geleidelijk aflopend van 0 tot 60 cm. Daardoor kunnen kinderen van alle leeftijden in alle rust spelen en de ouders kunnen ontspannen aan de rand van het zwembad toezicht houden. Net alsof u echt op het strand bent. Het biedt diverse wellnessvoorzieningen voor de ouderen en geweldige voorzieningen voor kinderen.

Lees meer over de vakantie!

 

Waar ga je naar toe met deze autovakantie Italië?

Je gaat met deze autovakantie van Suncamp naar Ferrara, Italië in de plaats Lido di Spina. Deze autovakantie naar Ferrara kun je direct en online boeken bij Suncamp.

 

 

Extra informatie

Land:

Italië

Regio:

Ferrara

Touroperator:

Suncamp

Plaats:

Lido di Spina

Type vervoer:

Eigen vervoer

Type accommodatie:

Diverse Accommodaties

Vakantieduur:

dagen

Prijstype

Per accommodatie

Bijzonderheden

Huisdieren toegestaan, Zwembad