ReisKnaller: Indonesië, Sulawesi & Bali – 16 dagen; Verkenning van Torajaland, Indonesië , Azië

ReisKnaller: Indonesië
Vanaf per persoon

1.499,00

Met deze unieke en prachtige reis van Shoestring ga je o.a. naar de prachtige bestemming Indonesië in Azië. Deze reis kun je boeken vanaf €1499.00 per persoon.

Boek bij Shoestring

Omschrijving vakantie

Over de reis “ReisKnaller: Indonesië, Sulawesi & Bali – 16 dagen; Verkenning van Torajaland” van Shoestring

Sulawesi, het vroegere Celebes, heeft veel te bieden voor de avontuurlijke reiziger. Realiseer je dat op dit eiland het toerisme nog in de kinderschoenen staat. Met name in Torajaland geniet je van de prachtige natuur, de typische huizenbouw en de tradities van het Torajavolk. Je kunt kiezen voor een optionele tweedaagse trekking (opgeven bij boeking!) door dit gebied met zijn rijstterrassen en bamboebossen. Je bezoekt tevens het Tempmeer en het Marosgebergte en Bali, het ‘Eiland van Goden en demonen’. Je kunt daar relaxen op het strand en sluit je reis af in Ubud, het cultureel centrum van Bali. Je slaapt in hotels (tweepersoonskamer op basis van logies met ontbijt). Tegen meerkosten kun je een eenpersoonskamer bijboeken. ‘Selamat datang’ in Indonesië!

Omdat onze ReisKnallers slechts korte tijd worden aangeboden, is er geen uitgebreid dag tot dag schema beschikbaar. Check voordat je boekt even de voorwaarden van onze speciale ReisKnallers.

Lees meer over deze reis!

Waar verblijf je in Indonesië, Azië?

  • Continent: Azië
  • Land(en): Indonesië
  • Type verblijf: Volgens beschrijving, controleer reisbeschrijving van Shoestring
  • Verblijfsduur: INDONESIË 16 dagen / 15 nachten Tweepersoonskamer
  • Vertrekdatum: 15/09/2018
  • Retourdatum: 30/09/2018

Waar ga je naar toe met deze verre reis naar Azië?

Je gaat met deze unieke verre reis naar Indonesië. Deze ReisKnaller: Indonesië, Sulawesi & Bali – 16 dagen; Verkenning van Torajaland van Shoestring kun je direct en online boeken.

Extra informatie

Land:

Indonesië

Touroperator:

Shoestring

Vertrek Vanaf:

AMS

Type Reis:

Verre reizen

Type vervoer:

Vliegreis

Verzorging

Volgens beschrijving