Groepsreis Madagascar ; Unieke flora en fauna, Madagascar , Afrika

Groepsreis Madagascar ; Unieke flora en fauna_verre_reizen-MADAGASCAR

1.999,00

Met deze unieke en prachtige reis van Shoestring ga je o.a. naar de prachtige bestemming Madagascar in Afrika. Deze reis kun je boeken vanaf €1999.00 per persoon.

Product Description

Over de reis “Groepsreis Madagascar ; Unieke flora en fauna” van Shoestring

Madagascar is één van de grootste eilanden ter wereld en kent een bijzonder hartelijke bevolking. Het wordt ook wel beschreven als een mix van Afrika’s intense kleuren met de mysteries van Azië. Met zijn ongekende planten- en dierenwereld is Madagascar een continent op zich. Stap tijdens je Madagascar rondreis in de fascinerende wereld van lemuren, kameleons, baobabs en orchideeën. Ook de indri, aandoenlijke halfapen met grote ogen, komen in het wild alleen op Madagascar voor. Isalo N.P. wordt gedomineerd door smalle ravijnen en door wind en water gebeeldhouwde rotsen. Het mooi gelegen Ranomafana is één van de plezierigste plaatsen van het land, met een vriendelijke bevolking en vele warmwaterbronnen. Ontspanning vind je in Ifaty, waar je een bootje kunt huren en bij het rif kunt snorkelen of duiken. De boottocht over het ‘Canal des Pangalanes’ is een van de hoogtepunten van deze prachtige reis!

Lees meer over deze reis!

Waar verblijf je in Madagascar, Afrika?

  • Continent: Afrika
  • Land(en): Madagascar
  • Type verblijf: Volgens beschrijving, controleer reisbeschrijving van Shoestring
  • Verblijfsduur: MADAGASCAR 22 dagen / 21 nachten Tweepersoonskamer
  • Vertrekdatum: 11/04/2019
  • Retourdatum: 3/05/2019

Waar ga je naar toe met deze verre reis naar Afrika?

Je gaat met deze unieke verre reis naar Madagascar. Deze Groepsreis Madagascar ; Unieke flora en fauna van Shoestring kun je direct en online boeken.

Additional Information

Land:

Madagascar

Touroperator:

Shoestring

Vertrek Vanaf:

AMS

Type Reis:

Verre reizen

Type vervoer:

Vliegreis

Verzorging

Volgens beschrijving

Zonvakantie ervaring

Heb je ervaring met deze specifieke zonvakantie! Dan kun je deze hier delen.

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie? Dan nodigen we je uit om ervaringen op de ervaring pagina te delen van de desbetreffende reisorganisatie. Dit kan via de button (rechts bovenin) op deze pagina of via het hoofdmenu ervaringen.