Campingpark Reinsfeld Duitsland, Rijnland-Palts

Campingpark Reinsfeld Duitsland, Rijnland-Palts

Suncamp Campingpark Reinsfeld
7.9 12 10 Erg Goed
12 beoordelingen
Vanaf per accommodatie

0,00

Autovakantie Duitsland in Reinsfeld, Rijnland-Palts van Suncamp. Je verblijft in een vanaf €0.00. Prijs van deze autovakantie Duitsland is gebaseerd op aankomst op en op dagen.

Boek bij Suncamp

Artikelnummer: 7324b7fef293
Categorie:
Tags: , , , ,

Product Description

Over deze autovakantie Duitsland, Rijnland-Palts van Suncamp?

  • Stad: Reinsfeld
  • Regio: Rijnland-Palts
  • Land: Duitsland
  • Type verblijf:
  • Naam verblijf: Campingpark Reinsfeld

Campingpark Reinsfeld biedt u o.a. de volgende faciliteiten of heeft de kenmerken:

De prijs van €0.00 is gebaseerd op het volgende:

  • Aankomstdatum:
  • Vakantieduur: dagen

Wat biedt Campingpark Reinsfeld in Duitsland, Rijnland-Palts nog meer?

Campingpark Reinfeld is een mooie camping in de landelijke omgeving van de Hunsrück, op de grens met het Saarland in het Moezelgebied bij Trier, Frankrijk en Luxemburg.
Campingpark Reinsfeld ligt midden in het bosrijke natuurpark Hunsrück-Saar. Vooral door de cirkelvormig aangelegde kampeerveldjes vind je hier een bijzonder aangename en intieme kampeeromgeving. Je krijgt het gevoel op een kleine camping te staan, maar hebt toch de voorzieningen van een groot terrein. De camping heeft een buitenzwembad met een apart peuterbad voor de kleintjes. Het complex heeft ook een eigen meertje, een minigolfbaan, een tennisbaan, een beachvolleybalveld en er zijn ketcars te huur. In de zomervakantie biedt de muis Rekrea entertainment voor de kleintjes.
In de directe omgeving van Campingpark Reinsfeld vind je een sauna, een bowlingbaan en een manege.
Afwisselende en enerverende wandelroutes, zoals de Saar-Hunsrück-Steig, de Hubertusrunde of de Dollenbergschleife voeren langs het Nonnweiler stuwmeer, het grootste waterreservoir van het naburige Saarland op nog geen 15 km van Reinfeld. Direct aan het Nonnweiler stuwmeer grenst het nationale park Hunsrück-Hochwald.
De vliegtuigtentoonstelling in het nabijgelegen Hermenskeil is erg populair en bezorgt jong en oud altijd weer een wow-gevoel!
Met de auto kun je mooie tochten langs de Moezel maken, bijvoorbeeld naar het geliefde Bernkastel-Kues met zijn oude vakwerkhuizen. Hier vind je overal wijn en Duitse ‘Gemütlichkeit’. Iets meer dan 10 kilometer verderop ligt een van de oudste steden in Europa: het prachtige Trier met zijn oude Romeinse gebouwen, zoals de Porta Nigra en de keizerlijke baden. Ook kun je hier de actuele tentoonstelling over Karl Marx, de beroemdste nazaat van de stad, bezoeken. Een bliksembezoek aan Frankrijk, Luxemburg en het Saarland ligt binnen handbereik.
De ligging van de camping op korte afstand van de A1 Köln-Saarbrücken, maakt het ook een zeer geschikte optie voor een tussenstop op weg naar het zuiden of het oosten van Frankrijk.

Lees meer over de vakantie!

 

Waar ga je naar toe met deze autovakantie Duitsland?

Je gaat met deze autovakantie van Suncamp naar Rijnland-Palts, Duitsland in de plaats Reinsfeld. Deze autovakantie naar Rijnland-Palts kun je direct en online boeken bij Suncamp.

 

 

Additional Information

Land:

Duitsland

Regio:

Rijnland-Palts

Touroperator:

Suncamp

Plaats:

Reinsfeld

Type vervoer:

Eigen vervoer

Type accommodatie:

Diverse Accommodaties

Vakantieduur:

dagen

Prijstype

Per accommodatie

Bijzonderheden

Huisdieren toegestaan, Wifi, Zwembad

Terug naar boven