Aminess Maravea Camping Resort Kroatië, Istrië

Aminess Maravea Camping Resort Kroatië, Istrië

Suncamp Aminess Maravea Camping Resort
7.9 23 10 Erg Goed
23 beoordelingen
Vanaf per accommodatie

0,00

Autovakantie Kroatië in Novigrad, Istrië van Suncamp. Je verblijft in een vanaf €0.00. Prijs van deze autovakantie Kroatië is gebaseerd op aankomst op en op dagen.

Boek bij Suncamp

Artikelnummer: f7573bfdeb14
Categorie:
Tags: , , , ,

Product Description

Over deze autovakantie Kroatië, Istrië van Suncamp?

  • Stad: Novigrad
  • Regio: Istrië
  • Land: Kroatië
  • Type verblijf:
  • Naam verblijf: Aminess Maravea Camping Resort

Aminess Maravea Camping Resort biedt u o.a. de volgende faciliteiten of heeft de kenmerken:

De prijs van €0.00 is gebaseerd op het volgende:

  • Aankomstdatum:
  • Vakantieduur: dagen

Wat biedt Aminess Maravea Camping Resort in Kroatië, Istrië nog meer?

In een eikenbos, direct aan de Adriatische Zee, ligt Aminess Maravea Camping Resort. Dit deel van Kroatië, het prachtige schiereiland Istrië met de bekende plaatsen Porec en Umag, staat bekend om zijn mooie kusten en het erg grote aantal zonuren!
Het strand bij Aminess Maravea Camping Resort is een grind- en rotsstrand. Een fijne plek om te zwemmen, waterskiën en surfen. In het kleine sportcentrum van de camping kunt u andere sporten beoefenen, zoals minigolf of tafeltennis. Deze camping in Kroatië organiseert diverse evenementen. Misschien doet u mee aan de traditionele ‘blauwe nacht’ van Aminess Maravea Camping Resort, de tennistoernooien, animatie of het gemaskerd zomerbal? Ook uw kinderen zullen zich goed kunnen vermaken in onze speeltuin. Op de camping kunt u bovendien heerlijk tafelen in het grillrestaurant, en vers brood en andere lekkernijen afhalen bij ons winkeltje.
Het sanitair van de camping is deze winter gerenoveerd.
De authentieke stad Novigrad, met zijn oude centrum vol gezellige winkels en terrassen, ligt op slechts vier kilometer afstand van Aminess Maravea Camping Resort. Een bezoek aan de omringende wijngaarden of een romantische avondwandeling in de feeërieke omgeving zijn ook aan te bevelen. Istrië is in het verre verleden een deel van Italië geweest. Een tochtje naar de Italiaanse stad Trieste, door een smal stukje Slovenië, is een aanrader. In Pula zijn nog overblijfselen uit de Romeinse tijd te zien. Een half uurtje ten zuiden van de camping ligt het schitterende stadje Rovinj.

Lees meer over de vakantie!

 

Waar ga je naar toe met deze autovakantie Kroatië?

Je gaat met deze autovakantie van Suncamp naar Istrië, Kroatië in de plaats Novigrad. Deze autovakantie naar Istrië kun je direct en online boeken bij Suncamp.

 

 

Additional Information

Land:

Kroatië

Regio:

Istrië

Touroperator:

Suncamp

Plaats:

Novigrad

Type vervoer:

Eigen vervoer

Type accommodatie:

Diverse Accommodaties

Vakantieduur:

dagen

Prijstype

Per accommodatie

Bijzonderheden

Huisdieren toegestaan, Zwembad

Terug naar boven