8-daagse familie groepsreis het land van de Farao’s, Egypte

8-daagse familie groepsreis het land van de Farao's_verre_reizen-Egypte-Afrika

999,00

Deze groepsreis van Fox Reizen brengt je naar de prachtige bestemming Egypte in Afrika. Je vliegt met Austrian Airlines vanaf Amsterdam Schiphol voor €999.00 per persoon.

Product Description

Over de groepsreis 8-daagse familie groepsreis het land van de Farao’s van Fox

De kinderen hebben op school vast al geleerd over de wereldberoemde piramides, de oude Egyptenaren en de farao’s. Hoe leuk is het om met FOX Verre Reizen deze 5.000 jaar oude beschaving in het echt te zien! Deze geweldige familie groepsrondreis gaat onder andere naar Caïro en Luxor en onderweg zal je alles horen over de goden, tempels, piramides, farao’s, sfinxen en oosterse mystiek van dit interessante land. De reis eindigt aan het prachtige strand van de Rode Zee. Een reis naar Egypte is een reis die ongetwijfeld veel indruk op de hele familie zal maken! Egypte is een land dat al eeuwen tot de verbeelding spreekt. Naast een boeiende en nog steeds mysterieuze geschiedenis, biedt Egypte ook een heerlijk klimaat en een gastvrije bevolking. Tijdens deze rondreis leren jong en oud alles over de Egyptenaren. Tijdens de rondreis logeren we in viersterrenhotels op basis van logies en ontbijt en tijdens het strandverblijf op basis van all inclusive!

Lees meer over de groepsreis!

Waar verblijf je in Egypte, Afrika?

  • Continent: Afrika
  • Land: Egypte
  • Type verblijf: Volgens beschrijving, controleer reisbeschrijving van Fox Reizen
  • Reistype: Groepsreis
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdatum: 23-2-2019
  • Retourdatum: 3-3-2019
  • Luchtvaartmaatschappij: Austrian Airlines

Waar ga je naar toe met deze groepsreis?

Je gaat met deze unieke groepsreis uit de categorie rondreizen van Fox Reizen naar Egypte. Deze vakantie kun je direct en online boeken bij Fox.

 

Additional Information

Land:

Egypte

Touroperator:

Fox

Vertrek Vanaf:

Amsterdam Schiphol

Type Reis:

Verre reizen

Type vervoer:

Vliegreis

Verzorging

Volgens beschrijving

Zonvakantie ervaring

Heb je ervaring met deze specifieke zonvakantie! Dan kun je deze hier delen.

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie? Dan nodigen we je uit om ervaringen op de ervaring pagina te delen van de desbetreffende reisorganisatie. Dit kan via de button (rechts bovenin) op deze pagina of via het hoofdmenu ervaringen.