15-daagse groepsrondreis Hoogtepunten van het Oosten, Verenigde Staten

15-daagse groepsrondreis Hoogtepunten van het Oosten_verre_reizen-Verenigde Staten-Noord-Amerika
Fox Reizen 0
8.3 30 10 Heerlijk
30 beoordelingen
Vanaf per persoon

2.599,00

Deze groepsreis van Fox Reizen brengt je naar de prachtige bestemming Verenigde Staten in Noord-Amerika. Je vliegt met United vanaf Amsterdam Schiphol voor €2599.00 per persoon.

Boek bij Fox

Omschrijving vakantie

Over de groepsreis 15-daagse groepsrondreis Hoogtepunten van het Oosten van Fox

Maak onder leiding van onze Nederlandssprekende reisleider kennis met de hoogtepunten van het oosten van zowel de Verenigde Staten als Canada! We proeven historie in Boston, Philadelphia en Québec City en bezoeken Plymouth, waar de Pilgrim Fathers in de 17de eeuw de eerste Europeanen waren die naar Amerika emigreerden. In Pennsylvania maken we kennis met de traditionele Amish mensen die nog met ouderwetse technieken de landbouw beoefenen. We laten ons imponeren door de wereldsteden New York en Washington. Ook aan natuurliefhebbers is gedacht, we verblijven op het schitterende schiereiland Cape Cod, bezoeken de Niagara Watervallen, maken een boottocht door 1000 Islands National Park en reizen door de prachtige White Mountains. Comfortabele, centraal gelegen hotelsZoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijft u in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. In New York bevindt ons hotel zich zelfs in het theaterdistrict van Manhattan, vlakbij Central Park. Een perfecte uitvalsbasis om te genieten van deze wereldstad! U heeft de mogelijkheid om de reis per nacht te verlenging in dit hotel in New York. Inbegrepen excursiesIn de reissom zijn een aantal excursies reeds opgenomen. Zo maken we stadstours door Philadelphia, Washington, Boston en New York in de Verenigde Staten en stadstours door Toronto, Ottawa, Montréal en Québec City in Canada. Daarnaast bezoeken we de Plimoth Plantation, de Mayflower II, het Amish museum én maken we een boottocht in 1000 Islands National Park. De inbegrepen walvisboottocht in Boston, is één van de hoogtepunten van de reis!

Lees meer over de groepsreis!

Waar verblijf je in Verenigde Staten, Noord-Amerika?

  • Continent: Noord-Amerika
  • Land: Verenigde Staten
  • Type verblijf: Volgens beschrijving, controleer reisbeschrijving van Fox Reizen
  • Reistype: Groepsreis
  • Verblijfsduur: 15 dagen
  • Vertrekdatum: 8-5-2019
  • Retourdatum: 23-5-2019
  • Luchtvaartmaatschappij: United

Waar ga je naar toe met deze groepsreis?

Je gaat met deze unieke groepsreis uit de categorie rondreizen van Fox Reizen naar Verenigde Staten. Deze vakantie kun je direct en online boeken bij Fox.

 

Extra informatie

Land:

Verenigde Staten

Touroperator:

Fox

Vertrek Vanaf:

Amsterdam Schiphol

Type Reis:

Verre reizen

Type vervoer:

Vliegreis

Verzorging

Volgens beschrijving