14-daagse familie groepsrondreis Keizerlijk China, China

14-daagse familie groepsrondreis Keizerlijk China, China

Vanaf per persoon

1.549,00

Deze van Fox Reizen brengt je naar de prachtige bestemming China in Azië. Je vliegt met KLM vanaf Amsterdam Schiphol voor €1549.00 per persoon.

Boek bij Fox

Artikelnummer: 36c6137ef92c
Categorie:
Tags: , , , ,

Product Description

Over de 14-daagse familie groepsrondreis Keizerlijk China van Fox

China ligt misschien niet voor de hand om met je gezin te ontdekken met een familiereis. Maar je zult zien dat dit een reis vol avonturen is langs grote, moderne en drukke steden, cultuurschatten en prachtige natuur. Met altijd genoeg vrije tijd om ook zelf op ontdekking te gaan. Verwonder je over kinderen die met gaten in hun broek rondlopen zodat ze hun behoefte op straat kunnen doen. Of ouderen die op luide – voor ons soms niet aan te horen muziek – fanatiek dansen in een park. Naast de bekende bezienswaardigheden maken de dagelijkse – voor ons verwonderlijke – taferelen een blijvende indruk. Avontuurlijk maar erg leuk voor de kinderen zijn de ritjes met de trein. En natuurlijk maken de kids snel contact met hun leeftijdsgenootjes tijdens de reis en ze delen zo de vele ervaringen die ze opdoen. Waarschijnlijk wist je al dat China het land is met de meeste inwoners ter wereld? En dat maar liefst de helft van de wereldbevolking in Azië leeft? En dat alleen al Beijing minstens zoveel inwoners heeft als Nederland? We beginnen onze reis in de megagrote hoofdstad Beijing met zijn keizerlijke verleden en uiteraard maken we een uitstap naar de Grote Muur. We gaan van het ene naar het andere hoogtepunt, want in Xi’an inspecteren we het indrukwekkende Terracotta Leger. Vanuit Xi’an reizen we comfortabel naar de miljoenensteden Suzhou (met een sfeervolle oude binnenstad en prachtige waterrijke tuinen) en Hangzhou (met als absolute hoogtepunt het idyllische Westmeer) en duiken terug in de tijd in het eeuwenoude en traditionele waterdorp Wuzhen. Wandelen, fietsen, kalligraferen; deze familiereis is op maat gemaakt voor jong en oud. We sluiten de familiereis af met een paar dagen in het bruisende Shanghai met heel veel vrije tijd.  Comfortabele, centraal gelegen hotelsZoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijf je in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Neem het Garden Hotel in Suzhou,  in de omgeving bevinden zich vele beroemde historische bezienswaardigheden zoals Western Temple, Tiger Hill, Hanshan Temple en Lingering Garden.

Lees meer over de !

Waar verblijf je in China, Azië?

  • Continent: Azië
  • Land: China
  • Type verblijf: Volgens beschrijving, controleer reisbeschrijving van Fox Reizen
  • Reistype:
  • Verblijfsduur: 14 dagen
  • Vertrekdatum:
  • Retourdatum:
  • Luchtvaartmaatschappij: KLM

Waar ga je naar toe met deze ?

Je gaat met deze unieke uit de categorie van Fox Reizen naar China. Deze vakantie kun je direct en online boeken bij Fox.

 

Additional Information

Land:

China

Touroperator:

Fox

Vertrek Vanaf:

Amsterdam Schiphol

Type Reis:

Verre reizen

Type vervoer:

Vliegreis

Verzorging

Volgens beschrijving

Terug naar boven