12-daagse groepsrondreis Oezbekistan: Hart van de Zijderoute, Oezbekistan

12-daagse groepsrondreis Oezbekistan: Hart van de Zijderoute, Oezbekistan

Fox Reizen 0
8.3 21 10 Heerlijk
21 beoordelingen
Vanaf per persoon

1.649,00

Deze groepsreis van Fox Reizen brengt je naar de prachtige bestemming Oezbekistan in Azië. Je vliegt met Turkish Airlines vanaf Amsterdam Schiphol voor €1649.00 per persoon.

Boek bij Fox

Product Description

Over de groepsreis 12-daagse groepsrondreis Oezbekistan: Hart van de Zijderoute van Fox

Reis met ons mee door het hart van de historische Zijderoute en ontdek de parel van Centraal-Azië. Oezbekistan is een uiterst vrij en veilig land met een zeer vriendelijke bevolking. Al eeuwen lang was de Zijderoute de belangrijkste verbinding tussen het oosten en het westen. Dat Oezbekistan destijds heeft geprofiteerd van zijn strategische ligging aan deze winstgevende handelsroute zien we vandaag de dag terug in schitterende historische steden als Bukhara en Samarkand die we u graag laten zien. Ontdek rijkelijk gedecoreerde Koranscholen met turquoise tegeltjes en levendige bazaars vol kruiden en specerijen. Tussen de steden reizen we door verlaten woestijnlandschappen die vroeger het decor vormden voor ellelange karavaanroutes van soms wel duizenden kamelen. We overnachten in comfortabele hotels en slapen een nacht op een unieke locatie midden in de woestijn in traditionele joerts onder een heldere sterrenhemel. Uiteraard reizen wij met onze eigen bus en hebben we gekozen voor een comfortabele binnenlandse vlucht. Voor het gemak hebben we de entreegelden inclusief gemaakt en overnacht u in de joert op basis van volpension.  Graag laten wij u alle hoogtepunten van dit bijzondere land zien. Reist u met ons mee?

Lees meer over de groepsreis!

Waar verblijf je in Oezbekistan, Azië?

  • Continent: Azië
  • Land: Oezbekistan
  • Type verblijf: Volgens beschrijving, controleer reisbeschrijving van Fox Reizen
  • Reistype: Groepsreis
  • Verblijfsduur: 12 dagen
  • Vertrekdatum: 20-4-2019
  • Retourdatum: 2-5-2019
  • Luchtvaartmaatschappij: Turkish Airlines

Waar ga je naar toe met deze groepsreis?

Je gaat met deze unieke groepsreis uit de categorie rondreizen van Fox Reizen naar Oezbekistan. Deze vakantie kun je direct en online boeken bij Fox.

 

Additional Information

Land:

Oezbekistan

Touroperator:

Fox

Vertrek Vanaf:

Amsterdam Schiphol

Type Reis:

Verre reizen

Type vervoer:

Vliegreis

Verzorging

Volgens beschrijving

Terug naar boven