fbpx

Zwarte beren in Québec

Deze tour brengt je naar het ongerepte La Mauricie National Park, met de hoogste concentratie van zwarte beren ter wereld. Maak excursies te voet en per kano met een grote kans om deze prachtige diere…

Beschrijving

Informatie
Het ongerepte La Mauricie National Park, gelegen ten zuidwesten van Québec, heeft de hoogste concentratie van zwarte beren ter wereld De kans dat je deze dieren hier kunt zien, is dus heel groot.
Vanuit Québec rij je naar Saint-Mathieu-du-Parc waar je in een eenvoudige herberg verblijft. Van hier zul je samen met een gids de excursies in het nationale park ondernemen. Zo ga je vanuit een speciale hideout zwarte beren observeren en maak je een mooie kanotocht in de vroege ochtend, in de hoop om elanden en bevers te zien.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.