fbpx

Zuidelijke Charme van Mississippi Superior

Fly Drive door 7 zuidelijke staten van Amerika? Vanuit Atlanta ga je o.a. naar Nashville, Memphis, Natchez, Vicksburg, New Orleans, Ford Walton Beach, Savannah en Charleston. Je verblijft in superior …

va. 2.574,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze 14-daagse fly drive bezoek je 7 staten van Amerika en beleef je de zuidelijke charme van de Mississippi.
Fly drive door de zuidelijke staten van Amerika
Je reis begint in de metropool Atlanta, bekend om de Coca Cola fabriek, waar je een rondleiding kunt krijgen. In de beroemde muziekstad Nashville, word je omringd door soul en countrymuziek. In Memphis treed je in de voetsporen van de "King of RocK" Elvis Presley als je Graceland bezoekt. In Vicksburg ontdek je de stille getuigenis van de Amerikaanse Burgeroorlog.
Volg de blues trail van Memphis tot aan New Orleans
Laat je vervolgens betoveren door New Orleans. Een mix van Jazz, voodoo, culinaire cajun gerechten en architectonische juweeltjes. Wandel door de oude en levendige wijk French Quarter en bewonder de mengeling van Frans en Spaanse architectuur met gietijzeren balkons en mooie gevels. Natchez is beroemd om zijn rijke verleden en katoenplantages. Je overnacht hier dan ook op een traditionele plantage! Vervolgens ga je heerlijk genieten van de poeder witte stranden en kristalheldere zee van Ford Walton Beach in Florida.
De pareltjes van het zuiden, Savannah en Charleston
Via de hoofdstad van Florida Tallahassee, met zijn wetenschappelijke hoogstandjes arriveer je in de pareltjes van het Zuiden, Savannah en Charleston. Beide sfeervol en met prachtige koloniale maisons, gezellig centrum met jazzcafétjes, levendige restaurantjes, galeries en bijzondere winkeltjes. Niet voor niks ook vaak gebruikt als decor in films. Ten slotte ben je weer terug In Atlanta, waar je nog naar hartenlust kunt winkelen in één van de vele malls. Je verblijft in superior hotels.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met British Airways van Amsterdam naar Atlanta.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.