fbpx

Zuidelijk Afrika: combineer 3 landen

Zuidelijk Afrika: combineer 3 landen 23 dagen / 22 nachten Roundtrip

va. 1.140,00

Naar Riksja Travel

Beschrijving

Deze Afrika-kampeerreis is een ware 4×4-expeditie: een reis door drie landen in Zuidelijk Afrika. Start in het relatief bereisde Kruger, waar je speurt naar wild en slaapt met de dierengeluiden op de achtergrond. Dan rijd je door naar Botswana, waar je 4×4-expeditie pas echt begint. Natuurparken zijn hier niet omheind, er is weinig toerisme en het landschap is ruig. Vanaf Afrika’s grootste watervallen, Victoria Falls, doorkruis je de wildparken Chobe en Moremi en rijd je richting de Okavango Delta.

Reis Zuid-Afrika: Zuidelijk Afrika: combineer 3 landen

Ontdek de diversiteit en schoonheid van Zuid-Afrika met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, Zuidelijk Afrika: combineer 3 landen, met Riksja Travel. Van de culturele steden tot de wilde natuurreservaten, verken Zuid-Afrika’s fascinerende bezienswaardigheden met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, Zuid-Afrika heeft voor iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de rijke cultuur en prachtige landschappen van Zuid-Afrika met onze unieke tours en ervaringen!

Ontdek Zuid-Afrika, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.