fbpx

Zuid-Afrika Offline

Zuid-Afrika Offline 3 dagen / 2 nachten Bouwsteen

Beschrijving

Ga jij de challenge aan? 24 uur offline, midden in de Afrikaanse bush. Weer even verbinden met elkaar in plaats van met de Wi-Fi. In plaats van een 5-sterrenlodge, slaap je één nacht in een tent onder duizenden sterren. Back-to-basic, maar zeker niet afzien. Je wordt begeleid door een gids, die je van alles leert over de natuur en ’s avonds ook nog eens lekker voor je kookt. Puur genieten dus!

Reis Zuid-Afrika: Zuid-Afrika Offline

Ontdek de diversiteit en schoonheid van Zuid-Afrika met onze exclusieve tours! Maak deze bijzondere reis, Zuid-Afrika Offline, met Riksja Travel. Van de culturele steden tot de wilde natuurreservaten, verken Zuid-Afrika’s fascinerende bezienswaardigheden met onze ervaren gidsen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke gezinsvakantie of een romantisch uitje, Zuid-Afrika heeft voor iedereen iets te bieden. Ontdek vandaag nog de rijke cultuur en prachtige landschappen van Zuid-Afrika met onze unieke tours en ervaringen!

Ontdek Zuid-Afrika, een land van geschiedenis en cultuur met Riksja Travel!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.