fbpx

Zuid-Afrika en Lesotho – Het Koninkrijk in de Wolken

Met deze autorondreis combineer je de bijzondere schoonheid van Zuid-Afrika en Lesotho. Vanuit Johannesburg reis je via Golden Gate National Park, naar het koninkrijk Lesotho. Panoramische uitzichten,…

va. 2.295,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie 
Met deze individuele autorondreis combineer je twee unieke landen; het onontdekte Lesotho en de bijzondere schoonheid van Zuid-Afrika. De reis begint in Johannesburg, waar vandaan je slechts in een paar uur rijden al bij een wonderbaarlijk natuurfenomeen arriveert; het Golden Gate National park, wat deel uit maakt van de Drakensbergen. Gedurende de zonsondergang ontdek je hoe het park aan zijn naam komt.
De Basotho herders van Lesoto
Je reist verder naar het diep tussen de bergen verscholen ministaatje Lesotho. Het prachtige kleine koninkrijk wordt volledig omringd door Zuid-Afrika en wordt beschermd door de steile omringende bergtoppen. Daar het ruim duizend meter boven de zeespiegel ligt, heeft Lesotho de toepasselijk bijnaam ‘Kingdom of the Sky’. De Basotho herders rijden op hun pony’s over bergpaden en dragen hun kenmerkende dekens als poncho’s om hun heen. De natuur is immens en je ervaart de kracht van stilte. Je kunt hier een onvergetelijke pony tocht maken of schitterende wandelingen.
Vanuit Lesotho arriveer je in het Mountain Zebra National park, de habitat van de zeldzame bergzebra’s. Vervolgens reis je door naar het Addo Elephant National Park, hier maakt je kans om de big 5 te zien! De route brengt je verder naar de Tuinroute aan de kust. Diepe ravijnen, ongerepte groene wouden en sfeervolle kustplaatsjes als Plettenberg Bay en Knysna zijn kenmerkend voor deze regio. Je kunt hier een fantastische canopy walk maken.
De tuinroute en Kaapstad
Vanuit de Tuinroute reis je naar De Kleine Karoo, een prachtig overgangsgebied tussen de groene tuinroute en de Kalahari woestijn. Je overnacht op een mooie schapenboerderij. De volgende stop tijdens je reis is dé struisvogel hoofdstad van de wereld Oudtshoorn. Via Route 62 arriveer je in de glooiende wijngaarden van de West-Kaap met zijn fraaie Kaap-Hollandse bouwstijl en het historische Stellenbosch.
Ten slotte arriveer je in een van de mooist gelegen steden ter wereld; Kaapstad. De Tafelberg kijkt imponerend neer op de Tafelbaai en Kaapstad. Ontdek het gezellige centrum. Bewonder de pinguïns in Boulders Bay of breng een bezoek aan het beruchte Robbeneiland, waar Nelson Mandela gevangen heeft gezeten. Tijdens je privé rondreis verblijft je in sfeervolle kleinschalige accommodatie die de beleving van je reis versterken. De huurauto is al inclusief.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met KLM van Amsterdam naar Johannesburg.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.