fbpx

Yukon Gold in Dawson City

Yukon Gold in Dawson City 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

Ga terug in de tijd van de Gold Rush in Yukon. Dé plek waar voor het eerst goud gewonnen werd in Amerika en de goudkoorts ontstaan is en ook vandaag de dag nog druk gezocht wordt naar goud. Je overnacht in een centraal gelegen stadshotel in Dawson City. Je stapt er zo het decor van een westernfilm in en je proeft er dus nog steeds de sfeer uit die tijd. Ga met een gids op pad die je van alles vertelt over die tijd. Ook ga je zelf aan de slag om goud te winnen. Succes!

Reis Verenigde Staten van Amerika: Yukon Gold in Dawson City met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  Yukon Gold in Dawson City, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.