fbpx

Winterreis IJsland, 7 dagen

Winterreis IJsland, 7 dagen

va. 1.995,00

Meer informatie

Beschrijving

Maak kennis met het ruige uitgestrekte landschap vol met geisers, watervallen, lavavelden en warmwaterbronnen. We bezoeken het kleinschalige Laugarvatn Fontana, of de Secret Lagoon Hot Spring, dat aan het Laugarvatn meer ligt en waar je heerlijk kunt ontspannen. Uiteraard gaan we naar het nationale park Thingvellir, letterlijk ‘de vlakte van het parlement’ en ook het imposante gletsjermeer Jökullsarlón mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de reis. Hier drijven stukken ijs rond, die van de twintig kilometer brede Breiðamerkurjökull-gletsjer zijn afgekalfd en worden afgevoerd naar zee. Met een beetje geluk zien we ook nog het noordelicht dansen aan de hemel.

Route:
Amsterdam – Reykjavik – Hveragerdi
Hveragerdi, bezoek Thingvellir, Geysir, Gullfosswaterval, optionele excursie Laugarvatn Fontana of Secret Lagoon Hot Spring
Hveragerdi – Seljalandsfoss – Skogafoss – Kirkjubæjarklaustur
Kirkjubæjarklaustur – Fjardargljufur, gletsjermeer Jökulsárlón – Öræfi
Öræfi – Skaftafell NP – Vik
Vik – Reykjavik
Reykjavik – Amsterdam


  • Een bezoek aan het kleinschalige Laugarvatn Fontana of Secret Lagoon Hot Spring
  • Prima middenklasse hotels mét ontbijt
  • Grote kans op het noorderlicht!
  • Optionele gletsjerwandeling mogelijk

 

 

Extra informatie

Land

Werelddeel

Plaats je ervaringen met Djoser

Djoser ervaringen en reviews

Djoser is een touroperator, gespecialiseerd in duurzame en spirituele reisreizen dat je helpt bij het vinden van de beste tours en activiteiten op een bestemming. Ervaring met Djoser?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie Djoser? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Djoser. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Djoser reviews en ervaringen pagina over Djoser, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Djoser dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.