fbpx

Wild Alaska

Wild Alaska

va. 3.820,00

Meer informatie

Beschrijving

Rondreis ‘Wild Alaska’
Alaska bestaat uit een ruige en indrukwekkende wildernis. Uitgestrekte landschappen worden afgewisseld door enorme gletsjers, wilde rivieren en majestueuze bergen. Bovendien maak je kan om walvissen, orka’s, beren, kariboes en wolven te spotten. Alaska is de ultieme bestemming voor echt natuurliefhebbers. Je rijdt met de huurauto van hoogtepunt naar hoogtepunt.
Denali National Park en Artic National Park
Je begint deze reis in het Denali National Park een van de grootste nationale parken van Amerika met de hoogste berg van Amerika, Mount Denali. Denali NP staat ook bekend om zijn uitgestrekte wildernis en een rijk wildleven.  Vanuit het noordelijker gelegen Fairbanks is het mogelijk om een bezoek te brengen aan Gates of the Artic National Park dat boven de poolcirkel ligt.
Kenai Peninsula, ruige kustlijnen en schitterende gletsjers
Het Kenai Peninsula staat bekend om zijn ruige kustlijnen en schitterende gletsjers. Bezoek de plaatsen Homer en Seward. Op dit schiereiland zijn er vele mogelijkheden voor zeer bijzondere excursies. Ga bijvoorbeeld kajakken langs de gletsjers, waarbij je kans maakt om walvissen te zien. Hou je van vissen? Dan kun je mee op een vissersboot om zalm te gaan vangen. Of reserveer een vliegtuigje naar de grizzly beren in het Katmai National Park. Een fly drive of vakantie Alaska betekent een beleving in een ontzagwekkende natuur! Bij deze reis is de huurauto al inbegrepen.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Anchorage.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.