fbpx

Wijnproeven en Picknicken in Wijnregio Kaapstad

Kaapstad en in het bijzonder de wijn regio rondom Stellenbosch en Franschhoek staat bekend als een van de beste wijngebieden ter wereld. Een bijzondere en smakelijke wijze om deze regio te leren kenne…

Beschrijving

Informatie
Kaapstad en in het bijzonder de wijn regio rondom Stellenbosch en Franschhoek staat bekend als een van de beste wijngebieden ter wereld. Ook op culinair vlak heeft deze regio een hoop in petto voor de fijnproevers.
Een bijzondere en smakelijke wijze om deze regio te leren kennen is dan ook een wijnproeverij en een picknick op een Kaapse Wijngaarde. De perfecte locatie hiervoor is Bosch en Dal. Een authentiek landhuis en wijn- en fruitbedrijf in de Zuid-Afrikaanse plaats Franschhoek, midden in de wijnregio van de Kaapse pracht. Het landhuis ligt in de panoramische omgeving van Drakenstein Vallei en is omringd door hoge bergen. Je ontvangt een goed gevulde picknickmand gevuld met overheerlijke snacks, gerechtjes, brood, crackers, fruit en kaas. Alles is vers bereid en met lokale ingrediënten. Mocht je het op prijs stellen dan kunnen wij de transfer van en naar je hotel voor je regelen.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.