fbpx

Wijn Tram in Franschhoek

Ontdek per vintage tram de wijnboerderijen en schitterende omgeving van Franschhoek.

va. 21,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Ben je een wijnliefhebber? Dan is dit een ideale excursie om de beste wijngebieden van Zuid-Afrika te ontdekken. Vanuit Franschhoek kun je met een oude vintage tram langs 14 wijngaarden, die allemaal prachtig gelegen zijn. De tram werd vroeger gebruikt om het fruit tussen de wijngaarden te vervoeren. Nu kun je op eigen tempo van wijnboerderij naar wijnboerderij. Je kunt kiezen waar je uitstapt, waar je een wijnproeverij wilt doen en waar je eventueel wilt lunchen. Overigens kun je de tram ook goed combineren met een bezoek aan het historische Franschhoek.
Enkele wijnboerderijen waar je langs komt zijn Boschendal, Allee Bleue, Brede en Lust, Noble Hill Babylonstoren, Backsberg, Glenwood en Grande Provence. Er zijn verschillende routes per dag waaruit je kunt kiezen, iedere route heeft een kleur.
Ontdek op deze leuke manier de prachtige omgeving van de Kaap, terwijl je geniet van de uitstekende Zuid-Afrikaanse wijnen.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.