fbpx

White Mountains – To the top

White Mountains – To the top 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

In een relaxed tempo kun je met een dieseltrein naar de top van Mount Washington boemelen, de hoogste piek van The White Mountains, waarvandaan je uitkijkt over vier staten en zelfs Canada. Je ziet grijze rotsen en grote keien op de top, maar onder je spreiden de bossen van naald- en loofbomen zich over de bergen uit met in de verte een glinsterend meer. Aan het einde van de middag strek je je benen in een houten schommelstoel op de veranda van je knusse inn.

Reis Verenigde Staten van Amerika: White Mountains – To the top met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  White Mountains – To the top, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.