fbpx

What happens in Las Vegas …

What happens in Las Vegas … 3 dagen / 2 nachten Buildingblock

Beschrijving

Bij reizen West Amerika mag een bezoek aan Las Vegas niet ontbreken. Trek voor 10 dollar een bosje bloemen uit de automaat bij een kitscherige trouwkapel of win 250 dollar aan de pokertafel. Las Vegas is ‘over the top’ bizar. Fonkelende neonborden, Elvis in glitterpak en rinkelende gokkasten op een rij. Tijdens deze bouwsteen slenter je langs de beroemde hotels op The Strip en schuif je pokerfiches met een professional over de tafel. Je logeert in een groot Vegas hotel direct aan de strip. ’s Avonds gaan de lampjes knipperen; trek je bling bling kleding uit de koffer en duik er middenin. Je bent in Vegas!

Reis Verenigde Staten van Amerika: What happens in Las Vegas … met Riksja Travel

Ontdek de schoonheid en wonderen van de Verenigde Staten met onze unieke vakantiepakketten! Of je nu op zoek bent naar een natuurreservaat, een rondleiding door de stad of gewoon een leuke tijd wilt doorbrengen met het verkennen van Amerika’s bekendste bezienswaardigheden, we hebben voor elk wat wils. Van kust tot kust, de Verenigde Staten zullen je zeker blijvende herinneringen en ervaringen bezorgen. Boek vandaag nog jouw volgende reis,  What happens in Las Vegas …, bij Riksja Travel voor een onvergetelijke vakantie!


Extra informatie

Land

Werelddeel

Wil je een beoordeling geven over de reisorganisatie Riksja-Travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze Riksja-Travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze Riksja Travel ervaringen pagina over Riksja-Travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met Riksja-Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.