fbpx

Wandeltour in Oud-Havana

Tijdens deze excursie neemt een lokale Engelssprekende gids je mee door de stad en zal je van alles vertellen over de bekendste pleinen en statige koloniale gebouwen. Met of zonder lunch te boeken.

va. 23,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Het mooiste deel van de stad Havana is het oude centrum. Het centrum is redelijk compact en hierdoor ideaal om te voet te verkennen. Tijdens deze excursie neemt een lokale Engelssprekende gids je mee door de stad en zal je van alles vertellen over de bekendste pleinen en statige koloniale gebouwen.
Wandelen door Havana
Je gids haalt je op in je accommodatie in Oud-Havana en je gaat op pad. Je bezoekt de belangrijkste pleinen en gebouwen, zoals Plaza de Cathedral en Plaza de Armas. Je gids vertelt je graag over de geschiedenis, wat zich hier zoal heeft afgespeeld en de historie van de belangrijkste gebouwen.
Lunch in een paladar
Je kunt deze excursie inclusief lunch boeken. Na de wandelexcursie neemt je gids je mee naar een paladar, een particulier en meestal klein restaurantje. Het is fantastisch dat Cubanen sinds 2010 eigen restaurantjes mogen hebben en je zult merken dat het eten in een paladar veel smakelijker is dan in een staatsrestaurant. Bovendien zijn paladars vaak ook veel sfeervoller en je weet dat het eten met liefde wordt bereid.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.