fbpx

Viñales te paard

De Viñales vallei is erg populair om een rit te paard te maken. Op deze manier kun je in een rustig tempo genieten van het schitterende landschap.

va. 100,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
De Viñales vallei is erg populair om een rit te paard te maken. Op deze manier kun je in een rustig tempo genieten van het schitterende landschap.
De panoramische, groene Viñales vallei is vrij vlak en wordt gekenmerkt door ‘mogotes’, hoge afgeronde begroeide kalkstenen heuvels die loodrecht uit het landschap omhoog rijzen. Deze prachtige vallei staat dan ook op de Werelderfgoedlijst van Unesco.
Te paard door de Viñales vallei
Je gaat op eigen gelegenheid naar het beginpunt van deze excursie. Hier word je opgewacht door je gids en samen wandelen jullie naar de boerderij, waar de paarden al klaar staan. Je krijgt uitleg over het paardrijden en wat je deze rit te wachten staat. 
Je stijgt op en dan begint je ontspannen rit door de Viñales vallei. Geniet in alle rust van de schitterende omgeving. Je gids kan je vertellen over deze vallei en over de geschiedenis.
Dan is het tijd voor een lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch keer je terug naar de boerderij, waarmee de excursie tot een einde komt.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.