fbpx

Villas de Mer

Het knusse Villas de Mer ligt direct aan het prachtige strand van Praslin. Kleinschalig resort met 12 kamers en een heerlijk zwembad.

va. 1.658,00

Meer informatie

Beschrijving

Villas de Mer is een heerlijk sfeervol resort, ingericht met frisse kleuren. Het kleinschalige resort telt slechts 12 kamers en er heerst een heel ontspannen vibe. Door de ligging direct aan het oogverblindend mooie strand van Amitie, aan de zonsondergangzijde van Praslin, ben je verzekerd van een absoluut geweldige Seychellen ervaring.
Ligging
Het resort ligt aan de zuidwestkust van Praslin, direct aan het idyllische strand van Amitie. Op Praslin zijn de afstanden niet zo groot, het vliegveldje ligt op slechts 5 minuten rijden en de haven van Baie St. Anne ligt op een kwartiertje rijden. Het plaatste Grand Anse ligt op slechts 4 minuten rijden en het natuurreservaat Vallée de Mai op 10 minuten rijden. Het beroemde strand van Anse Lazio ligt iets verder weg, op ruim een half uurtje rijden.
Eten en drinken in het resort
Er zijn een restaurant en bar aanwezig aan de strandzijde van het resort. Het restaurant serveert een mix van Creoolse en internationale gerechten. Af en toe worden er ook Creeolse buffetten georganiseerd. De bar is een heerlijke plek om te genieten van de zonsondergang.
Faciliteiten
Het resort biedt gratis wifi-internet bij de receptie. Via de receptie is het mogelijk om autohuur of excursies te regelen en er wordt ook een wasservice geboden. Voor watersportactiviteiten kan er ook bij de receptie advies worden gegeven over geschikte watersportcentra nabij. 
Activiteiten in en rond het resort
De dichtstbijzijnde bushalte ligt op ongeveer 3 minuten lopen. Villas de Mer biedt voor gasten op maandag, woensdag en vrijdag een shuttleservice aan om naar Anse Lazio of Cote D’Or te gaan.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Seychelles International Airport.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.