fbpx

Verrassend Dubai en Bali

Inclusief vluchten. Combineer tijdens deze rondreis het populaire Bali, met zijn groene rijstvelden en mooie stranden, met een 2-daagse stopover in de veelzijdige wereldstad Dubai.

va. 1.505,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Combineer het populaire Bali met een 2-daagse stopover in wereldstad Dubai in één vakantie. Tijdens deze rondreis geniet je van de pracht en praal van Dubai en de uitbundige natuur, kleurrijke cultuur en prachtige stranden van godeneiland Bali.
Strandvakantie in Dubai
Deze rondreis start in wereldstad Dubai waar je in het oude centrum verblijft. In Dubai zie je op de ene hoek van de straat een traditionele souk en even verderop het hoogste gebouw ter wereld. Het is één van ’s werelds beste citytrips, maar tegelijkertijd kun je er ook aan het uitgestrekte zandstrand vertoeven. Behalve de stad heeft het Emiraat van Dubai nog meer te bieden. Zo kun je deelnemen aan de indrukwekkende sunset jeepsafari door de woestijn.
Bali: Ubud en Sanur Beach
Vervolgens vlieg je naar godeneiland Bali, waar de transfer klaar staat om je naar het centrale deel van Bali, namelijk Ubud te brengen. Hier heb je genoeg tijd om de prachtige natuurlijke omgeving en het kunstenaarsdorp zelf met haar vele kunstmarkten, gallerieën en het beroemde apenbos te verkennen. Ook zul je een avontuurlijke excursie door de natuur van Ubud doen. Je kunt kiezen uit raften, fietsen of wandelen.
Je eindigt de rondreis door Indonesië met een ontspannen strandverblijf aan het mooie zandstrand van Sanur. Dit rustige stadje is voor Nederlanders wellicht de meest populaire badplaats op Bali. Het heeft haar oorspronkelijke en authentieke karakter door de jaren heen weten te behouden en hier geniet je de laatste dagen van zon, zee, strand in een sfeervol luxe resort direct aan het strand.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met Emirates van Amsterdam naar Dubai.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.