fbpx

Verborgen Plekjes van Amerika

Inclusief vluchten. Fly drive Amerika door de staten Washington, Oregon en Californië. Je bezoekt o.a. Seattle, San Juan Island, Newport, Coos Bay, Eureka, San Francisco, Carmel by the Sea, Yosemite …

va. 4.528,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Amerika staat bekend om zijn prachtige en beroemde nationale parken en wereldsteden, maar naast deze hoogtepunten zijn er nog vele minder bekende juweeltjes die minimaal zo mooi zijn. De autorondreis de Verborgen Plekjes van Amerika brengt je naar unieke plekken, in de staten Washington, Oregon en Californië waar de adembenemende natuur centraal staat.
Ontdek Seattle en de orka’s op San Juan Island
De reis begint in de bruisende en culturele stad Seattle. Vanuit hier brengt de reis je per ferry naar San Juan. Dit eiland maakt deel uit van een eilandengroep op de grens van de Verenigde Staten en Canada. De tijd lijkt hier volledig stil te hebben gestaan. De eilanden zijn de laatste restanten van een bergmassief dat langzaam is weggezonken in het water, waardoor het landschap een heel eigen karakter heeft gekregen. Bovendien is het een van de beste plekken ter wereld om orka’s te spotten.
De kust van Oregon
Terug op het vasteland maak je een schitterende reis via Mt. Rainier National Park naar de hippe hoofdstad van oregon; Portland. Een verassend leuke stad met een enorme creatieve vibe. Je treft er volop muziek en kunstfestivals, food trucks, boerenmarkten, bierbrouwerijen en unieke restaurantjes. Dan gaat de reis verder langs de adembenemende kust van Oregon, met eindeloze stranden, hoge kliffen, mammoetbomen en badplaatsen, zoals Cannon Beach en Newport.. Aangekomen in Californië verblijf je in Eureka, een historisch sfeervol stadje met Victoriaanse huizen. Vanuit hier rijd je door naar San Francisco. Je bereikt de stad in stijl via de iconische Golden Gate Bridge. In het Yosemite National Park tref je sprookjesachtige valleien, bossen, watervallen en hoge bergen en misschien spot je nog een zwarte beer.. Ten slotte eindigt de reis aan de oevers van het zeer diepe alpine meer Lake Tahoe, met zijn helderblauwe water. Vanuit San Francisco vlieg je weer terug.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met United Airlines van Amsterdam naar Seattle.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.