fbpx

Vegas Grande Waterval

Reis naar natuurpark Topes de Collantes om met een gids naar de Caburní kloof en de Vegas Grande waterval te wandelen.

va. 154,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Hoewel Trinidad een prachtige stad is, is een uitstapje in de omgeving ook zeker de moeite waard. Zo ligt op circa 20 km van de stad het schitterende natuurpark Topes de Collantes. Je vindt hier een aantal prachtige wandelingen, waterpoelen en watervallen, waarvan de Vegas Grande een van de bekendste is.
Topes de Collantes
Je wandelt op eigen gelegenheid naar het beginpunt van de excursie, waar een chauffeur je opwacht. Per 4WD jeep wordt je naar het natuurpark Topes de Collantes gebracht. In de ‘Reloj de Sol’, oftewel de zonnewijzer, wacht de gids op je. Samen beginnen jullie aan de wandeling. 
Vegas Grande waterval
Geniet van de natuur in het weelderige bos terwijl je via een prachtige route naar de Caburní kloof wandelt. Vervolgens neemt de gids je mee naar de Vegas Grande waterval. Het is niet een enorm indrukwekkende maar wel een hele mooie waterval in een prachtige, groene omgeving. Zorg dat je je zwemkleding en een handdoek mee hebt, zodat je even lekker kunt afkoelen in de poel aan de voet van de waterval. 
Je wandelt weer terug en geniet in een lokaal restaurant van een lunch. Tenslotte word je weer teruggereden naar het beginpunt van deze excursie.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van naar .

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.