fbpx

Van de Rocky Mountains tot aan de Pacific

Deze reis is van Denver tot aan Seattle. Je komt o.a. langs de Rocky Mountains, Mount Rushmore, Custer State Park, Grand Teton, Yellowstone, Glacier NP tot aan de Pacific. Inclusief 2 nachten op een r…

va. 4.119,00

Meer informatie

Beschrijving

Informatie
Tijdens deze fly drive van Denver naar Seattle ervaar je de ultieme vrijheid om met je eigen huurauto van hoogtepunt naar hoogtepunt te rijden. De route brent je door de staten Colorado, Wyoming, South Dakota, Montana, Idaho naar Washingon State en je waant je terug in de tijd van het Wilde Westen. 
Vanuit Denver ben je al snel bij de schitterende bergtoppen en meren van het Rocky Mountain National Park.  Je reist dwars door een Western decor met traditionele cowboy stadjes, zoals Cheyenne en de glooiende Black Hills. Het grondgebied van de ooit zeer gevreesde Sioux Indianen. 
Mount Rushmore en Grand Teton National Park
Een typerend stukje Amerikaanse cultuur tref je in Mount Rushmore. De wereldberoemde uit de rotsen gehakte sculptuur van 4 gevierde presidenten van de USA. Vlak onder Yellowstone ligt een ander natuurwonder, namelijk het Grand Teton National Park. De enorme bergpieken van Grand Teton rijzen hoog uit het landschap op. De uitzichten op deze, vaak met sneeuw bedekte, bergtoppen zijn spectaculair. 
Yellowstone en Glacier National Park
In het sprookjesachtige Yellowstone National Park ervaar je de kracht van de aarde met zijn vulkanische bodem, spuitende geisers, felgekleurde kratermeren en heetwaterbronnen.Tijdens de  reis verblijf je ook 2 nachten op een ranch in Montana. Een ware oase midden in het Wilde Westen. Dan brengt de route je naar Glacier National Park. Een schitterend en ongerept natuurgebied op de grens met Canada. Je treft er ruige gletsjers uit de ijstijd, diepe valleien, bossen en weidevelden met bloemen. Het is ook nog de natuurlijke habitat van de grizzlybeer.
Seattle ontdekken
Ten slotte naar Seattle. De stad is gebouwd op zeven heuvels, en heeft daardoor een schitterende ligging, met enerzijds de Pacific en anderzijds uitzicht op de machtige toppen van het Cascades gebergte als decor. Seattle is bruisende en culturele stad en is beroemd om de fantastische visrestaurants en talloze koffie- en espressobars. De enorme afwisseling qua natuur zullen deze reis tot een onvergetelijke ervaring maken.


Deze reis is inclusief vliegreis. Je vliegt met van Amsterdam naar Denver.

Extra informatie

Land

Regio

Werelddeel

333Travel ervaringen en reviews

333Travel rondreizen is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte en individuele rondreizen naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde…
Ervaring met 333travel?

Wanneer je een beoordeling wilt geven over de reisorganisatie 333travel? Dan nodigen we je van harte uit om hier je ervaring te delen van deze 333travel. Wil je meer weten over deze reisorganisatie?

Bekijk dan onze 333Travel ervaringen en reviews pagina over 333travel, hier kun je meer informatie vinden. Maar ook de ervaringen lezen van andere reizigers.
Uiteraard kun je ook een ervaring delen. Heb jij ervaringen met 333Travel dan nodigen wij jou graag uit om hier een review te plaatsen.

We plaatsen alleen je naam, titel en ervaring. Jouw email adres wordt nooit zichtbaar op de website.

Schrijf een ervaring en geef jouw beoordeling


Selecteer bestemming waar de ervaring bij hoort!

Geef hier een score per onderdeel.